Sztárok

A durva beszólások miatt letiltotta az oldalát Lotfi Begi – frissítve

Lotfi Begi nevében trollkodtak DJ Snake Instagramján, ami óriási gyűlöletáradatot zúdított a DJ-re.

Sean Paul mellett DJ Snake is lemondta a Balaton Soundon esedékes koncertjét, amiért elég sokan beszóltak neki a közösségi oldalán. Lotfi Begi is írt az oldalára, de csupa kedves dolgot, majd pár órával később egy gyűlölködő komment is megjelent, amit a DJ nevében írt valaki a világsztárnak – szúrta ki a 24.hu

Fotó: 24.hu

Ez volt Lotfi Begi kedves hozzászólása: 

Drága testvérem, talán a Balaton Soundot se kellene kihagynod! Gyönyörű a BALATON, a magyar lányokról nem is beszélve, és ugye a gulyáslevest is ki kellene próbálnod!

A portál felkereste mindkét zenészt, de egyelőre csak Lotfi Begitől kaptak választ. „Egy nagyobb baráti társasággal vagyunk a Balatonon, és arra keltem ma reggel, hogy felrobbant az Instám. Az üzenetet nem én írtam, de még nem tudom, hogy melyik haverom gondolta azt, hogy az én nevemben jó ötlet ilyet írni Dj Snake-nek. Nagyon kellemetlen az egész helyzet. Pláne, hogy finoman szólva is viccesen hangzik mindez az én számból, amikor én is iráni származású vagyok” – mondta a közkedvelt magyar DJ a 24.hu-nak.

Időközben Begi kiadott egy hivatalos nyilatkozatot a Facebookon: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top