Sztárok

Vajna Tímea gyémántos cége adóhatósági végrehajtás alá került

A fánkozólánc egyik üzlete után egy másik cégnek is meggyűlt a baja NAV-val.

Adóhatósági végrehajtás van Vajna Tímea ékszerkereskedelemmel foglalkozó, Dorottya Diamond Palace nevű cégén – vette észre a 24.hu.

A céginformációs adatok szerint a végrehajtást május 31-én jegyezték be, és még mindig aktív. Vajna Tímea képviselője nem cáfolta a végrehajtás tényét.

Azt írta: a Dorottya Diamond Palace-nak a Beauty Enterprises a kisebbségi tulajdonosa, a cég operatív ügyeinek intézésében nem vesz részt. Korábban a társaság kisebbség tulajdonosa kölcsönt adott a Dorottya Diamond Palace-nak, ezeket a kölcsönöket azonban a vállalat még nem fizette vissza.

Nem ez az első eset, hogy Vajna Tímea valamelyik cégének meggyűlt a baja az adóhatósággal. Korábban a Donut Library nevű fánkozólánc egyik üzlete NAV-zár alá került 12 napra, június 27-étől július 8-áig.

Az ajtóra ragasztott papírra indokként csak annyit jelöltek meg, hogy az üzlet adótörvényekkel kapcsolatos jogszabálysértést követett el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top