Sztárok

Bikiniben a Kannavirág szépei: Becker Vivien a királynő

Minden évben a kannavirág virágzásának idején rendezik meg a fesztivált, amelynek keretében egy fergeteges élő show-ban választ királynőt Zalakaros.

Több mint százan jelentkeztek a hetedszer megrendezett előválogatásra, amelyből egy előzsűri választotta ki a döntős lányokat, akik megmérethették magukat az élő show-ban. Az egészség évének jegyében a szervezők nagy hangsúlyt fordítottak arra, hogy az aktív elemek, a sport mint az egészségmegőrzés egyik eszköze, visszaköszönjenek a show-ban, de a lányok értékelésénél is kiemelt szempont volt a fittség.

Megnézem
Összes kép (5)

A lányok a versenyt megelőző napokon ruhapróbákon, fotózásokon vettek részt, és begyakorolták a koreográfiákat, majd pénteken – az előző évekhez hasonlóan – a Zalakarosi Fürdőn vonultak fel a strandolók nem kis örömére. Az élő show házigazdái Szabó-Kulcsár Edina és férje, Szabó András Csuti voltak, a zsűriben helyet foglalt többek között Dudik Szonja, Laky Zsuzsi, a Zalakarosi Fürdő egészségnagykövete, valamint Veréb Tamás színész, énekes, aki egy fergeteges zenei produkcióval is színesítette a show-t.

Megnézem
Összes kép (5)

A lányok farmersortban, fürdőruhában és estélyiben mutathatták meg magukat. A zsűri döntése alapján a korona végül a Tanakajdról érkezett Becker Vivien fejére kerülhetett fel, így ő lett az idei Kannavirág Királynő, és ezzel egy évre a fürdőváros arca. Az első udvarhölgy és a közönségdíjas a szokolyai Drága Daniella, a második udvarhölgy pedig a nagykanizsai Wéber Petra lett.

A győztes Becker Vivien (k.), az első udvarhölgy Drága Daniella (b.), a második udvarhölgy Wéber Petra (j.). Fotó: Kannavirág Királynő

Kannavirág ügyben egy kis plusz információ

Ahogy a programturizmus.hu oldalán olvastuk: „Virágkarnevál hangulat, Kannavirág-királynő választás. Zalakaros szimbóluma a kannavirág. Ez a gyönyörű, égővörös virágú növény nyár közepére öltözik teljes pompába, és ékesíti a város főutcáját és parkjait. Zalakaros szimbolikus virága a Kanna virág, melyből évről évre több mint 30.000 tő díszíti városunkat. Minden évben a Kanna virág virágzásának idejében kerül megrendezésre nagysikerű rendezvényünk, ahol megválasztjuk Zalakaros legszebb virágszálát is.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top