Sztárok

Czippán Anett is részese volt a végzetes görög viharnak

Óriási vihar csapott le tegnap este Görögországra, sajnos halálos áldozata is van. Czippán Anett is a közelben volt.

Óriási, végzetes vihar volt tegnap este Görögország északi részén. Bár az előrejelzések mutatták az esőt és az erős szelet, arra senki sem számított, ami bekövetkezett. Legalább hat turista életét vesztette csütörtökre virradóra heves jégesők, szélviharok és esőzések miatt – közölte az ERT görög közszolgálati rádió alapján az MTI. A rendőrség szerint a viharok szerdán este vonultak végig az ország északi részén található, turisták körében közkedvelt Halkidiki-félszigeten.

Bár Czippán Anett szerencsére nem itt nyaralt, közel volt a katasztrófához, és őket is elérte a vihar vége. A közösségi oldalán számolt be arról, hogy jelenleg nincs áram és víz, mindenhol a vihar maradványait látni, de már dolgoznak a helyi erők. „Nyaralni jöttünk. Tegnap érkeztünk. Olyan vihar kerekedett, hogy ilyet még sosem éltem át. Megvagyunk, minden rendben! Köszönöm annak, aki vigyázott ránk!” – írta a műsorvezető az Instagramon, pár órája egy másik fotót is posztolt. 

„Nem egy nyaralós kép! Nincs villany, nincs víz, tehát muszáj a tengerből felvinnünk, hogy tudjuk a mosdót használni. Mindenki dolgozik ezerrel, hogy visszaálljon valamiféle állapot” – számolt be Anett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top