Sztárok

Gelencsér Tímea: „Nem fogok kifogásokat keresni”

Gelencsér Tímea visszavágyik Dominikára, ám az egyhangú étkezés nem hiányzik neki. Az Exatlonról, az azóta eltelt időről és a jövőről beszélgettünk a modellel.

Gelencsér Tímea sokakra rácáfolt, amikor harmadik helyezett lett az Exatlonban. Az egykori szépségkirálynő azt mondja, szívesen visszamenne Dominikára, hiányzik neki a versenyzés, hiányoznak a társak.

„Nagyon hiányzik a verseny. Ezt a három és fél hónapot úgy éltem meg, mintha két hét lett volna, egyáltalán nem érzem, hogy egy évszakot kihagytam. Mivel ilyen rövidnek érzem, ezért visszamennék. Nagy bennem a versenyszellem, szerettem, hogy mindennap sportoltunk, bár itthon is edzek, de ez nem ugyanaz” – mesélte a Just Clear sajtótájékoztatóján az nlc.-nek Gelencsér Tímea, aki a mai napig jó barátságot ápol versenytársaival.

Gelencsér Tímea a Just Clear sajtótájékoztatóján. Fotó: Bencze Vivi

„Renivel a játék alatt is nagyon jóban voltunk, most is szinte mindennap beszélünk. Tudunk mindent a másikról és bár sűrű a beosztásunk, próbálunk minél többet találkozni. Ő most címvédésre készül, én pedig a napi dolgaimmal vagyok elfoglalva: média, modellkedés, illetve titkos projektek. Egyébként rajta kívül Krisztiánnal, Patrikkal és Ungival is jóban vagyok, sokat beszélünk” – részletezte a szépségkirálynő, aki a verseny után felszedett pár kilót, és ezt egy kommentelője ki is szúrta.

„Az Exatlon alatt nagyon monoton volt az étel, egyáltalán nem tudtunk változatosan enni, így amikor hazajöttem, nem fogtam vissza magam. Mindent bepótoltam, ami három és fél hónapig hiányzott, és hát egy kicsit elszaladt velem a ló. Na jó, magamhoz képest, hiszen ilyet nem szoktam megengedni magamnak, így 5 kilót szedtem fel, amiből 1-2 még rajtam van, de most is diétázom, és napi szinten edzek, szóval szerintem viszonylag hamar lemegy. Pár hete kaptam ezt a kedves kommentet, de tisztában voltam vele, hogy híztam, nem fogok kifogásokat keresni, jólesett akkor ennyit enni. Szerencsére gyorsan vissza tudok fogyni” – mondta Gelencsér Timi, aki – bár nem mondott konkrétumot – valószínűleg nemsokára visszatér a képernyőre.

Gelencsér Tímea a Just Clear sajtótájékoztatóján. Fotó: Bencze Vivi

A modell egyébként most is sok felkérést kap, a július 21-22-én megrendezendő Just Clear Plázs Fitness Fesztiválon ő lesz a műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top