Sztárok

Heidi Klum titokban hozzáment 17 évvel fiatalabb párjához

Heidi Klumot decemberben jegyezte el a Tokio Hotel frontembere, a jelek szerint pedig nem sokkal később titokban összeházasodtak.

Sokakat meglepett, amikor egy évvel ezelőtt Heidi Klum és a Tokio Hotel frontembere, Tom Kaulitz közös fotót posztoltak, nyilvánosságra hozva ezzel a kapcsolatukat. Bár sokan nem hittek a szerelmükben, ők rácáfoltak az utálkozókra. Decemberben megtörtént az eljegyzés, a PEOPLE legújabb cikke szerint pedig februárban egybe is keltek, de ezt nem jelentették be. 

Heidi Klum és Tom Kaulitz februárban házasodhattak össze. Fotó: Marc Piasecki / Contributor / gettyimages

A lap azt írja, dokumentumaik vannak róla, hogy a pár két hónappal az eljegyzés után, februárban kimondta a boldogító igent, eléggé szűk körben. Szinte csak a család és néhány közeli barát vett részt a szertartáson, amit egészen eddig titokban tudtak tartani. Korábban egyébként azt mondták, hatalmas lagzit szeretnének rengeteg emberrel, így nem kizárt, hogy később erre is sor kerül. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top