Sztárok

Lilu beszólt a gyerekeiket szétposztoló szülőknek

A műsorvezető azt is megindokolta, miért nem láthatták még a rajongói a pici Félix arcát.

Megvan a véleménye Lilunak azokról a szülőkről, akik reklámozásra használják fel gyermekeiket. A szülés után szuper formában visszatérő műsorvezető szerint felelőtlen dolog úton-útfélen a kicsikről posztolni – írja a Blikk.

Mint Lilu a Ruhastory oldalnak adott interjúban elmondta, jó oka van rá, hogy nem posztol semmit a nemrég született kisfiáról, Félixről. „Csak azért, mert Félix még nem tud velem veszekedni, nem csinálok olyat, amivel később megbánthatom. Ha készítesz a barátnődről egy képet, akkor megkérdezed, hogy kiteheted-e. És az a barátnőd, nem pedig a gyereked. A gyerekedet nem kérdezed meg?” – tette fel a kérdést a kétgyermekes műsorvezető. Elmondása szerint tudatos döntést kell hoznia, hiszen lehet, hogy most még nagyobbik gyereke is szívesen szerepelne közösségi oldalán, de később ezt megbánná. Nem is beszélve Félixről.

Szeretném megmutatni, hogy nekem van egy ilyen fiam. De magamnál jobban szeretem ezeket a gyerekeket. És akkor itt jön a magamnál jobban szeretem, a lájkoknál jobban szeretem, a pénznél jobban szeretem. A gyerekem arcképét soha nem használnám reklámra. Aki ezt teszi, az a szememben minősített eset” – jelentette ki Lilu. Ennek ellenére nem zárja ki teljesen, hogy egyszer mégis megossza Félix arcát a rajongóival, bár akkor is úgy, ahogy ő szeretné, és olyan fotóval, amit ő készített.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top