Sztárok

Görög Zita dekoltázsa mesébe illő

Görög Zita éppen családi nyaraláson van, ahonnan egy kellemetlen, mégis kellemes fotót osztott meg.

Görög Zita nem sokat pihent, mióta megszületett a kisfia, ezt többször is elárulta a közösségi oldalán. Emiatt azonban egy percig sem búsul, hiszen, mint írta, felkészült erre. Most mégis elutaztak egy kicsit, bár a családi nyaraláson sem a pihenésé a főszerep – ilyen, ha valakinek három gyereke van. A modell egy olyan fotót posztolt, amellyel átérezzük, hogy milyen az élet három gyerekkel, viszont megnyugodtunk, hiszen még mindig szuper formában van. 

„Szerintem divatot teremtek! Így jár az aki 3 gyermekkel nyaral. Persze, senki sem tudja mi történt” – írja a közösségi oldalán Görög Zita, arra célozva, hogy véletlenül eltörte valaki a napszemüvegét, vagyis kiesett belőle az egyik lencse, de a bűnös a jelek szerint nem jelentkezett. Mindenesetre a lencsehiány első ránézésre egyáltalán nem feltűnő, hiszen valami másra irányul a figyelem – legalábbis a kommentelők többsége Zita dekoltázsát szúrta ki elsőként. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top