Sztárok

Tényleg több milliárdot örököl Vajna Tímea

Még nem tudni, pontosan mennyit, de az biztos, hogy óriási vagyont hagyott Vajna Tímeára néhai férje.

Vajna Tímea kezd felocsúdni a gyászból, bár még mindig nem nyerte vissza régi formáját. Andy Vajna halála óta mindenki azt találgatja, hogy pontosan mit is örökölt a filmproducer felesége, de eddig nem kaptunk rá választ. Most a g7.hu közzétett egy nyilatkozatot, amelyben Tímea örökösként van megjelölve, bár pontosan még mindig nem tudni, hogy mivel lett gazdagabb. Itt megnézheted a dokumentumot. 

Andy Vajna és Tímea 3 évvel ezelőtt egy rendezvényen. Fotó: Smagpictures.com / Szabolcs Birton

Andy Vajna több tízmilliárdos Magyarországi vagyonának egy része biztosan azé a vagyonkezelőé, amelynek kedvezményezettje Vajna Tímea, az örökös – írja a portál, azonban ők sem tudták megmondani, hogy pontosan mennyit örökölt az özvegy. Mivel a háló az offshore helyszíneken eltűnik a szemünk elől, egyáltalán nem biztos, hogy bizonyos elemeit (akár korábban megkötött opciós szerződések alapján) nem szemezgették ki, és nem kerültek az elmúlt hónapok folyamán más tulajdonba – tette hozzá a g7.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top