Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Sztárok

Tényleg több milliárdot örököl Vajna Tímea

Még nem tudni, pontosan mennyit, de az biztos, hogy óriási vagyont hagyott Vajna Tímeára néhai férje.

Vajna Tímea kezd felocsúdni a gyászból, bár még mindig nem nyerte vissza régi formáját. Andy Vajna halála óta mindenki azt találgatja, hogy pontosan mit is örökölt a filmproducer felesége, de eddig nem kaptunk rá választ. Most a g7.hu közzétett egy nyilatkozatot, amelyben Tímea örökösként van megjelölve, bár pontosan még mindig nem tudni, hogy mivel lett gazdagabb. Itt megnézheted a dokumentumot. 

Andy Vajna és Tímea 3 évvel ezelőtt egy rendezvényen. Fotó: Smagpictures.com / Szabolcs Birton

Andy Vajna több tízmilliárdos Magyarországi vagyonának egy része biztosan azé a vagyonkezelőé, amelynek kedvezményezettje Vajna Tímea, az örökös – írja a portál, azonban ők sem tudták megmondani, hogy pontosan mennyit örökölt az özvegy. Mivel a háló az offshore helyszíneken eltűnik a szemünk elől, egyáltalán nem biztos, hogy bizonyos elemeit (akár korábban megkötött opciós szerződések alapján) nem szemezgették ki, és nem kerültek az elmúlt hónapok folyamán más tulajdonba – tette hozzá a g7.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top