Sztárok

Anyja lánya: nem kérdés, kire ütöttek ezek a sztárok

Írhatnám, hogy nem esett messze az alma a fájától, vagy nézd meg az anyját, vagy írhatnék bármilyen közhelyet, de sokkal többet mondanak ezek a képek minden szónál. Íme 18 fotó, amelyen ismert nők mutatták be büszkén az édesanyjukat.

„Igen, ő itt az anyukám! Ő a mintám, ő a bölcső, ő a mérce. Mindig önazonos, mindig egyéniség, és mindig meg is mutatja a világnak, hogy ki az az Ördögné Marcsi A mosolyával, a frizurájával, az öltözékével, az ékszereivel” – írta korábban Ördög Nóra az édesanyjával közös képhez. Bár a műsorvezető posztjai mindig népszerűek, ez kiemelkedik a többi közül, és sokan megjegyezték, egyértelmű, kitől örökölte Nóra a mosolyát és a szépségét. 

Ördög Nóra és édesanyja, Marcsi (Fotó: Facebook)

Egy másik képhez pedig többen írták, hogy Marcsi számára mindig is a családja volt az első, és amennyire a környezete ezt érzékelte, valóban olyan jó az anya-lánya kapcsolat, ahogyan arról Ördög Nóra mesélni szokott. 

Sok műsorvezető, színésznő, énekesnő vagy modell mesélt már megható családi történeteket, és sokan mondtak már ilyen vagy olyan formában köszönetet az édesanyjuk törődéséért. 

A teljesség igénye nélkül 18 sztár, akik büszkén mutatták meg ország-világnak az édesanyjukat: 

Megnézem
Összes kép (17)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top