Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Sztárok

Megtört a jég: Várkonyi Andrea őszintén vallott Bochkor Gáborral való szakításáról

Várkonyi Andrea túl van élete egyik legnehezebb és legmeghatározóbb időszakán.

Várkonyi Andrea túl van a szakításon, amiről pár mondatban most beszélt is a Blikknek.

„Az igazság a négy fal közt és bennem volt, és nem akartam, hogy az onnan mondjuk a címlapokra kerüljön. Emlékszem, akkoriban sokat sírtam, de el kellett mennem a boltba, mert ott a gyerekem, aki miatt nem tehetem meg, hogy üres legyen a hűtő. A boltban lehajtott fejjel mentem, hogy ne az legyen a téma, miért van kisírva a szemem” – mondta Várkonyi Andrea, aki jelenleg Bochkor Gáborral csak lányuk miatt tartja a kapcsolatot.

Fotó: smagpix

„Ő a gyermekem apja, sose mondanék róla rosszat, ahogy eddig sem tettem. Nem cáfoltam semmit, amit ő nyilatkozott, nem akartam vitát. Nóri miatt most is sokat beszélünk, de csak a lányunkról. Nem vagyunk haragban, sőt nem is abban váltunk el. Mielőtt elköltöztünk az otthonunkból, én vittem ki a repülőtérre. Szeretetben, sírva vettünk búcsút, azóta pedig csak akkor találkozunk, amikor Nóri miatt kell” – mondta Várkonyi Andrea, aki azt is eltudja képzelni, hogy néhány év múlva ismét barátok lesznek  Bochkor Gáborral.

(Nyitókép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top