Sztárok

Király Linda még festés közben is dögös

Teljesen új életet kezdett Király Linda, és úgy tűnik, a változás része az is, hogy az énekesnő elköltözött. egész hétvégén pakolt, de ez mondjuk a fotón nem látszik.

Egy egész hétvégés költözés sokakat megvisel, pláne, ha még festés is van, Király Linda fotójáról azonban sosem gondoltam volna, hogy egy költözés után vagy közben készült. Látszik az énekesnőn, hogy tele van energiával, és élvezi, hogy új életet kezdett; ennek része az új otthona kialakítása is.

Király Linda a fogyásával kapcsolatban már elmesélte, hogy elsősorban nem is esztétikai, inkább egészségi szempontok vezérelték. Ezzel együtt pedig eljött az az időszak is, hogy most inkább saját magával törődik, saját magát építi újjá.

„Ahhoz, hogy a magánéletemben is eljöjjön a változás, még tudatosítanom kell magamban a kedvező eredményeket, ami nagyon nehéz, mivel hét évig vol­tam ebben az állapotban. Először magamra szeretnék most figyelni, hogy a külsőm harmóniába kerüljön a belsőmmel.”

(Fotó: Király Linda/Facebook)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top