Sztárok

Keresztes Ildikó beleáll a nudizásba

Na persze csak külföldön. Napozási szokásairól és a plusz kilókról beszélt a művésznő.

Keresztes Ildikó instagramos jelenléte mérsékelt, fotói sosem hivalkodók, ám most a koncertképek és a hétköznapi, munka körüli pillanatok közé beékelődött egy fürdőruhás kép. Erről van szó: 

A fotót a követők szívecskézik, pozitív kommentek sora tűnik fel, a Bors megjegyzi, hogy Keresztes Ildikónak jól áll az a nyolc kiló, ami az utóbbi időben „felkúszott” rá. „Egy nő sosem elégedett az alakjával, de valóban elszaporodtak a bókok mostanában, úgyhogy be kell lassan látnom, előnyömre híztam – magyarázta a lapnak Keresztes, és hozzátette: nem hiszi, hogy valaha is eljön az idő, hogy takargatni fogja magát, sőt azt is elmondta, hogy sokszor a bikinifelsőtől is megszabadul. – Külföldön a tengerparton csak egy szál tangában vagyok hajlandó ücsörögni, ugyanis utálom, ha nem egységes barnára sülök, és fehér csíkok virítanak rajtam. Sőt volt rá precedens, hogy nudista részen voltam, persze ezt is szigorúan csak külföldön, ahol nem ismer senki.”

Keresztes azt is elmondta, külföldön a férfiak közeledését is másképpen kezeli. „Itthon nehéz eldönteni, mi szól a művésznek és mi az embernek, ezt el kell különíteni. Ott viszont, ahol nem ismernek, én is sokkal nyitottabb, lazább tudok lenni, és könnyebben fogadom az udvarlást, megyek bele a flörtölésbe” – magyarázta az 1964-es születésű énekesnő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top