Sztárok

Ez Péter Szabó Szilvia legnagyobb álma

Kendőzetlen őszinteséggel vallott az énekesnő.

Péter Szabó Szilvia hatrészes videoblogjában, a Noxtalgiában idézte fel élete legszebb és egyben legnehezebb időszakát: azt, amikor megalakult, majd nyolc év után, 2009-ben váratlanul feloszlott egykori zenekara, a NOX – írja a Bors.

 „Egy rendkívül felkavaró és egyben szeretettel teli időutazás volt a videosorozat forgatása, ami alatt számtalan elfeledett emlék tört a felszínre bennem” – vallotta be a nemrég autóbalesetet szenvedett énekesnő, akit nagyon megviselt, amikor feloszlott az együttese.

A Nagy Duett győztesének az álma válna valóra azzal, ha a NOX egyszer újból összeállna. „Igazából sohasem lett vége, mert nem lett méltóképpen lezárva. (…)  Sokan mind a mai napig azt hiszik, hogy miattam oszlott fel a zenekar. Hosszú évekig még a zenekarom is abban a hitben volt, hogy én döntöttem így, de ha rajtam múlt volna, akkor ma is együtt zenélnénk. Ám remélem, egyszer újból összeállunk” – árulta el.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top