Sztárok

22 évesen mondta ki a boldogító igen a Barátok közt egyik szereplője

Pribelszki Norbi és szerelme szűk családi körben mondta ki a boldogító igent.

Szűk családi és baráti körben kötötte össze életét Pribelszki Norbi és szerelme a hétvégén. A 22 éves Norbit a nézők a Barátok köztből ismerhetik, jelenleg pedig zenész és dalszövegíró. Az ifjú párhoz az időjárás is kegyes volt, szikrázó napsütésben mondhatták ki a boldogító igent.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Miert is kellett volna agyalnom rajta hisz minden gondolatom te vagy... és most jön a fogadalmam feléd hisz mától kezdve a feleséged vagyok. Fogadom hogy amíg élek ezt a tuzet ami most bennunk eg nem hagyom kihulni! Mindennap teszek erte hogy nagyobb langon egjen. Vigyazok ra, oltalmazom es a szerelmemmel tartom melegen. Fogadom hogy a mai naptol kezdve te leszel a ferfi az eletemben akinek mindennap otthont nyujtok es biztonsagot, az egyetlen! Fogadom hogy mindennap egy picivel turelmesebb leszek hozzad. Fogadom hogy mindennap fozni fogok rad hogy a pocakodat is boldogga tegyem ne csak a lelkedet. Fogadom hogy a leendo kozos gyerekeinknek a legjobb anyjuk leszek, neked meg a legjobb feleseg. Fogadom hogy amikor beteg leszel vagy gyengebb a megszokottnal en leszek aki apol es segit minel hamarabb kikerulni a godorbol. Fogadom hogy en leszek a legnagyobb rajongod, a legnagyobb tamaszod, a legjobb baratod es a legszerethetobb feleseg! Fogadom hogy nem fog erdekelni hol leszunk a nagy vilagban, mi mindenunk van vagy nincs, en nekem mindig te leszel a legnagyobb ajandek es kincs. Fogadom hogy a csaladod innentol kezdve az en csaladom is lesz, es azon leszek hogy oket is ugy ovjam, szeressem es vigyazzak rajuk mint a sajatomra! Szeretnem megelni veled a legnagyobb csodakat, de ha ne adj isten rosszabbra fordulnanak a dolgok, akkor is ott leszek melletted. Te vagy az en hosom, a ferfi aki mellett nem felek, a ferfi akire felnezhetek, a ferfi akitol a legnagyobb csodat fogom megkapni a kozos csaladunkat. Te vagy a legnagyobb tamaszom es a legjobb baratom. Igerem hogy ezt mindennap ereztetni fogom veled a hatra levo eletunk kozos napjain! Szeretlek szerelmem!

Pribelszki Pham Maja (@_pmaja) által megosztott bejegyzés,

„Volt egy ilyen depressziós, rossz időszakom, Maya akkor jött az életembe, és igazából ő volt az, akinek sikerült ebből a mély gödörből kihúznia engem, ezért én nagyon hálás is vagyok neki” – mondta Norbi. Most hétvégén tartották meg a magyar szokásoknak megfelelő esküvőt, de mivel felesége vietnámi származású, szerdán lesz egy vietnámi hagyományoknak megfelelő szertartás is.

Az esküvőről készült videót itt megnézheted:

(Nyitó kép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top