Sztárok

Schobert Norbi félmeztelen fotóját látni kell

Schobert Norbi legújabb fotója ismét kommentáradatot indított el.

Schobert Norbi személye elég megosztó, ezt a közösségi oldalán egyértelműen látni lehet – a fitneszguru sosem titkolta, hogy nem akar megfelelni senkinek. Pár héttel ezelőtt jött a KETO-reklám, amelyben Fekete Pákó és Rubint Réka volt a főszereplő, ez ismét sokaknál kiverte a biztosítékot, de ugyanennyi ember figyelmét hívta fel az újfajta diétára. Mint kiderült, maga Norbi is követi az étrendet, ezzel pedig – a Facebook-oldalán látható fotó szerint – visszanyerte a versenysúlyát.

„49-ben vagyok. Soha nem leszek újra 30 éves. Többet sem akarok sportolni, nem is tudok. Szedni sem akarok semmit, de az Update Keto-val mégis elértem azt a testsúlyt, amivel 18 éve Rékával megkezdtem az utam. Tudom lehet kritizálni, szép sem vagyok és body builder sem, csupán üzletember és motivációs tréner” – írta a közösségi oldalán Schobert Norbi, akinek ennél a posztnál is szép számmal akadt támogatója, de kritizálója is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top