Sztárok

Szexuális zaklatásról vallott Szabó Győző

A színész azt állítja, megérti az áldozatokat, a szavai mégis nagyon furán csengenek.

A Valami Amerika sztárja a Petőfi Rádió reggeli beszélgetős műsorában reagált a Kenderesi Tamás körül kipattant botrányra. A színész elmondta: harminc évvel ezelőtt egy liftben esett neki két nő, akik mindenhol megfogdosták.

„Átfutott az agyamon, hogy a két viking menyecskét szobára vihetném, de az egész nagyon furcsa volt. Szabályosan letámadtak” – mondta Szabó Győző.

Szabó Győző

A színész sietett hozzátenni, hogy nem akarja elviccelni a témát, sőt. „Azóta át tudom érezni, min mehetnek keresztül, akiket szexuális indíttatásból letámadnak. Ám húsz éve azon röhögök, amit az út előtt a svédek ivararányáról olvastam: ott két nő jut egy fickóra” – tette hozzá minden bizonnyal a komolyság jegyében a színész. Emlékezetes: a Médiatanács nemrég elmarasztalta a Petőfi reggeli műsorát, amiért Szabó Győzőék „sértő, bántó és ízléstelen” módon beszéltek a nőkről a szoptatás világhetének apropóján.

Szabó Győző a Blikknek nyilatkozva felidézte a régi eset részleteit. „Közrefogtak, a fenekemet csipkedték, majd jött a markolászás. Nem finomkodtak, minden számottevő helyen megfogdostak. Egyszerre voltak buják és erőszakosak, de nem tűntek fenyegetőnek. Több izgalom volt a levegőben, mint félelem, de nagyon szokatlan szitu volt. Döbbenten tűrtem, hogy a kedvükre taperoljanak, és nézegettem is őket. Helyes nők voltak” – mesélte Szabó Győző, akinek az életéből hamarosan film készül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top