Sztárok

85 éves a férfi, akibe szerelmes voltál a nyolcvanas években

Nem csoda, hogy bekerült minden idők legszexisebb tévésztárjai közé.

Richard Chamberlain március 31-én ünnepelte 85. születésnapját. A férfi, aki igazából két teljesen ellentétes karakter kapcsán lehet ismerősünk, a hetvenes-nyolcvanas években nők millióinak szívét dobogtatta meg.

Sok lány és nő bele volt pistulva a színész markáns arcába, aranyos mosolyába és igéző szemeibe – pedig akkor már 50 éves is elmúlt.

Két szerepe volt, ami igazán ismertté tette. Az első a Sógun, amely James Clavell regényéből készült, és az 1600-as évek Japánjába vezeti a nézőt.

Colleen McCullough ausztrál írónő Tövismadarak című regényének televíziós adaptációjával aztán mindent felülmúló sikert ért el az amerikai színész. Ralph de Bricassart atya szerepének megformálásáért Golden Globe-díjat kapott, ráadásul bekerült minden idők legszexisebb tévésztárjai közé.

Ha kíváncsi vagy, milyen titkot vallott be a színész, mit csinál és hogy néz ki most, olvasd el a Diamonds.cafeblog.hu bejegyzését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top