Sztárok
Szponzorált tartalom

A SZIN zárja a fesztiválnyarat (x)

Augusztus 28-tól 31-ig a Szegedi Ifjúsági Napok zárja a fesztiválszezont, a hazai poprock- és hiphop-szcéna legnagyobb előadóival, illetve számos nemzetközi sztárral a felhozatalában.

Amikor az ország fesztiváljai már lecsengtek, Szeged még mindig tartogat egy utolsó bulifolyamot, a hagyományosan nyárzáró Szegedi Ifjúsági Napokat. Magyarország legnagyobb múltú fesztiválja az egyik legjobb hangulatú rendezvény a hazai pályán, ahol jó a zene, szép a város, vonzó a folyópart, és nem utolsósorban olcsó a fesztivál.  Annak ellenére, hogy a SZIN a legzsebbarátabb buli, évről évre felsorakoztat – a hazai élvonal mellett – több nemzetközi sztárt is.

A Tisza-parton lép fel például a tavaly új lemezzel előrukkoló Clean Bandit. A zenekar folyamatosan feszegeti a modern pop határait az elektronikus, dancehall, klasszikus, R&B és pop műfajok változatos keverékével, de ezt majd a SZIN-en meghallgathatjuk. Idén itt lesz világ legjobb DJ-i között számon tartott, a DJ Mag Top 10-ben évek óta biztos helyet foglaló Afrojack. Szegedre tart a technolemezlovasok thai hercegnője, Nakadia is, és visszatérő vendég – a közönség nagy örömére – a fergeteges bulikat produkáló Dubioza Kolektiv. A hazai fesztiválok közül először a SZIN-en lép fel a Tomorrowland, az Ultra Music Festival és a legmenőbb amerikai és európai klubok visszatérő fellépője, Salvatore Ganacci, kinek legújabb száma, a Horse idén áprilisban került ki, és és lassan 10 millió megtekintést számlál a legnagyobb videomegosztón, valamint a magyarországi fesztiválok közt elsőként a SZIN-re érkezik a szívtipró Alvaro Soler is, aki annak idején a fél világot meghódította Sofia című slágerével.

Jegyet pedig vásároljunk kényelmesen otthonról a www.szin.org-on!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top