Sztárok

Kedvenc ételeivel emlékeznek Bujtor Istvánra

Brassói, hurka és kolbász mindenképpen lesz a 2009-ben elhunyt Balázs Béla-díjas színművész és filmrendező emléke előtt tisztelgő seregszemlén.

Augusztus 17. és 20. között, tizedik alkalommal kerül megrendezésre a Bujtor István Filmfesztivál. A 10 éve elhunyt, legendás színész kedvenc ételei is szerepelnek a róla szóló fesztiválon. Sőt a gasztronómiai élmények és a hajókirándulások mellett az Ötvös Csöpi-filmeket is levetítik – írja a Bors.

Idén először Bujtor István özvegye, Bujtor Judit, valamint a Bujtor gyerekek, Balázs és Anna is részt vesznek a filmfesztiválon. „István nagyon szerette a jól elkészített brassóit, illetve a hurka és a kolbász is nagy kedvence volt, így, gondolom, ezek biztosan nem hiányoznak majd a palettáról” – árulta el a bulvárlapnak a színészlegenda özvegye.

Bujtor István és lánya, Anna, Fotó: Smagpictures.com / Nők Lapja

A legendás Bujtor-film Pogány Madonnáját a színész fia, Bujtor Balázs kölcsönadja a fesztiválra, a Bujtor-emlékkiállításra pedig Bujtor Anna több személyes tárgyat is a szervezők rendelkezésére bocsát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top