Sztárok

Idén nem luxusautót kapott szülinapjára Balázs Klári

Férje szó szerint elhalmozza imádott Klárikáját születésnapi ajándékokkal. Az énekesnő számára azonban az a legnagyobb öröm, ha a párjával lehet.

Már napok óta ünnepli 67. születésnapját Balázs Klári. Férje szerint, ha az énekesnőn múlik, még jövő hétig is róla szól majd minden – írja a Blikk.

Legalább egy hete érzem a pénztárcámon, hogy Klárikának születésnapja van” – mondta a Blikknek viccesen Korda György, aki természetesen nagyon boldog, hogy mindent megadhat nejének, kerül, amibe kerül. „Itt egy ruha, ott egy ruha, vagy Londonból érkező csomag illatszerrel. Sőt, majd beviszem a belvárosba is, hogy vegye meg magának, amit csak szeretne” – tette hozzá az énekes, akiért aggódnak a rajongók. Az életkora firtatásán olykor kiakadó Balázs Klári szerint az a legfontosabb, hogy egyáltalán lehetőségük van ünnepelni, ráadásul együtt, egészségben és sikerben.

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

A Bors úgy tudja, tavaly egy nagy értékű Volvót kapott az énekesnő a férjétől, a 40. születésnapján Korda György pedig pedig egy hotellel lepte meg nejét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top