Sztárok

Nagyot kockáztatott az omegás Benkő László fia

Rizikós lépésre szánta el magát a legendás Omega együttes billentyűsének gyermeke. A zenekar alapítója azonban még nem tud fellélegezni.

Négy hónappal azután, hogy a nyitást követő razziák a tönk szélére sodorták a rákból felgyógyult Benkő László és fia, Benkő Balázs fővárosi klubját, a Fészek Kulturális Központot, a legendás Omega együttes billentyűsének gyermeke kockázatos lépésre szánta magát. A 49 éves, kétgyermekes vállalkozó a lakását is pénzzé tette, hogy mentse a szórakozóhelyet, az Omega zenésze mégis nyugtalan – írja a Blikk.

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Aggódik, hogy fiára egyre több teher nehezedik, és túl nagy áldozatot hoz a közös klubjukért. „Most is nyugtalanít az a kiszámíthatatlanság, ami egy ilyen vállalkozással együtt járhat, de talán joggal remélhetem, hogy enyhülés várható, mert már koncerteket is sikerült lekötni. (…) Egyre nagyobb teher nyomja a fiam vállát, és a feleségemmel együtt féltjük őt” – nyilatkozta Benkő László.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top