nlc.hu
Sztárok
Dékány Sarolta: „Jó lett volna, ha én megyek el előbb”

Dékány Sarolta: „Jó lett volna, ha én megyek el előbb”

Négy hónapja maradt egyedül, a budai házban azóta is minden úgy van, mint amikor Koós János még élt. Dékány Sarolta szűnni nem akaró fájdalommal gyászol.

Az idő múlása nemhogy segítene neki, egyre inkább elviselhetetlennek érzi férje hiányát Dékány Sarolta. Négy hónapja maradt egyedül, és most a BEST magazin abba a kivételes helyzetbe került, hogy az otthonában találkozhatott Koós János özvegyével

„Nem jó egyedül, nagyon hiányzik… Amióta elment, nem vagyok jól. Tíz kilót fogytam, nincs étvágyam, nem bírok enni. Naponta ötször kellene, mert cukorbeteg lettem, de háromszor megy csak.”

Miközben a konyhában leült, mesélt a házasságáról, arról, hogyan éltek Koós Jánossal és hogy 48 éven át a nap 24 óráját együtt töltötték, mindent közösen csináltak. 

„Az utóbbi hetekben folyamatosan hallom a hangját, beszél hozzám, a leghétköznapibb dolgokat mondja. Aludni sem tudok, felébredek, és hallom őt. Hihetetlen, hogy nincs többé, pedig még csak 81 éves volt, fiatal a halálhoz, élhetett volna még.(…) Szép életünk volt, jó lett volna, ha én megyek el előbb. Egyszerűen nem lehet túlélni, amit érzek.”

Az özvegynek egyelőre csak a gyerekei és az unokája nyújtanak némi vigaszt, éppen ezért fontos lépésre szánta el magát. Erről részletek a BEST magazinban olvashatók, ahol kiderül, hogy miért nem hajlandó a barátokkal sem találkozni.

Dékány Sarolta a BEST magazinnak mesélt arról, hogyan él a férje elvesztése óta

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top