Sztárok

Az Instagram kedvéért ejti titulusát a norvég hercegnő

Influenszer szeretne lenni.
norvég hercegnő instagram influenszer

A 47 éves norvég hercegnő, Márta Lujza, V. Harald norvég király és Szonja királyné legidősebb gyermeke nehéz döntést hozott a közelmúltban: úgy döntött, egyszer és mindenkorra szétválasztja élete két legfontosabb területét. Minderről egy friss Instagram-posztban számolt be követőinek azután, hogy családjával is egyeztetett.

„Úgy döntöttünk, hogy amikor a királyi családot képviselem, bel- és külföldön hivatalos dolgokat intézek, akkor használom a hercegnő titulust a nevem mellett. Ha üzleti ügyekről van szó, akkor viszont nem, simán csak Márta Lujza leszek.”

A hercegnő azután döntött úgy, hogy az online térben lemond titulusáról, hogy mostanában többször is beszélgetett erről családjával, akiknek nem tetszett különösebben, hogy üzleti tevékenységei közben is használta a titulusát. Hogy nyomatékosítsa elhatározását, Márta Luzja egy új Instagram-oldalt is létrehozott: ezen egyelőre még csak pár ezer követője van, és mindössze két posztja, miközben a korábbi profilját 129 ezren követték.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top