Sztárok

Szexuális zaklatással vádolják Plácido Domingót

Eddig kilenc nő állt nyilvánosság elé a váddal.

Szexuális zaklatás gyanújába keveredett a világ egyik legjobbnak tartott és egyben legismertebb operaénekese. Plácido Domingo állítólag többször is nyomást gyakorolt énekesnőkre és más kolléganőire, hogy azok szexuális kapcsolatra lépjenek vele – írja az Euronews.

Eddig nyolc operaénekesnő és egy táncosnő állt nyilvánosság elé a váddal, de rajtuk kívül még sokan állítják, hogy az operaénekes zaklatta őket.

Placido Domingo

Plácido Domingo (Getty Images)

Patricia Wulf operaénekesnő például elmondta, hogy Domingo folyton a melleit nézte. Hozzátette, hogy akik visszautasították a sztárt, szakmailag hátrányba kerültek.

Plácido Domingo közleményt adott ki, melyben úgy fogalmazott: „Ezek a 30 évre visszanyúló vádak névtelen személyektől mélységesen nyugtalanítóak és ebben a formában pontatlanok. Mégis fájdalmas hallanom, hogy bárkit is felbosszantottam, vagy kellemetlenül érezte magát miattam, a legjobb szándékaim ellenére, bármilyen régen is történt. Úgy gondoltam, minden interakcióm és kapcsolatom közös megegyezésen alapult. Azok az emberek, akik ismernek, vagy akikkel dolgoztam, tudják, hogy nem vagyok olyan ember, aki szándékosan megbánt, megsért vagy kínos helyzetbe hoz bárkit is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top