Sztárok

Ez az első fotó Nyári Editék gyerekéről

Éppen egy éve, hogy Nyári Edit és Dráfi Kálmán összeházasodott a Bazilikában, és most az évfordulón az első gyerekük keresztelőjét tartották.

Tavaly közel egy hónapig sikerült a nyilvánosság előtt titokban tartania Nyári Editnek és Dráfi Kálmánnak, hogy összeházasodtak. Végül egy szeptemberi Best címlapról derült ki, a magazinban olvashattuk először, hogy a pár a Bazilikában fogadott örök hűséget, és utána hatalmas lagzit csaptak.

Lényegében Edit és Kálmán kapcsolatának történetét is akkor mesélték el, de nem kellett sokáig várni az újabb örömhírre sem. Az énekesnő a várandósságát is jól titkolta, és bár a karácsonyi koncerten már látszott gömbölyödő pocakja, a helyszínen csak kevesen mertek neki gratulálni. Végül a Storyban jelentették be Nyári Editék, hogy idén tavaszra várják első gyereküket, akkor az énekesnő már a hatodik hónapban járt.

Előre annyit árult el a pár, hogy apás szülést terveznek, most pedig az első babafotók is megérkeztek. A kicsit májusra várta a házaspár, és nem akarták tudni a nemét, hogy ezzel is fokozzák a várakozás örömét. 

Így ezzel a Best címlappal mutatják be a nyilvánosságnak Dráfi Kálmán Emánuelt, akinek a keresztelőjén készített fotókból válogattak össze egy csokornyit. 

A Best magazin címlapján láthatjuk az első fotót Nyári Edit és Dráfi Kálmán fiáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top