Sztárok

Több száz méter magasan fotózták a Miss Balaton szépségeit

Több száz méter magasba repítették a Miss Balaton versenyzőit, akik már teljes gőzzel készülnek a verseny augusztus 17-i döntőjére.

A Miss Balaton döntőjének egyhetes felkészítő tábora idén két helyszínen zajlik, és Horváth Éva, Lipcsei Betta, Horváth Cinti, Kis Barbi, valamint Bertók Fruzsi mellett Kocsis Korinna és Debreczeni Zita is meglátogatta a döntősöket. A lányok három napot töltöttek Zala megyében, ahol a színpadi koreográfia gyakorlása, a kommunikációs órák mellett a golfozásba is belekóstolhattak, és egy borkóstolón is lazíthattak kicsit.

Megnézem
Összes kép (4)

Az igazi meglepetés azonban akkor várta őket, amikor a Zalacsányból Balatonfüredre tartó buszuk a balatonfőkajári sportrepülőtéren állt meg, és ott mindenki kipróbálhatta a sárkány- és kisrepülőzést. A döntősök több száz méter magasból csodálhatták meg a Balatont, a bevállalósabb versenyzőkkel pedig egy-két izgalmasabb manővert is végigcsináltak a pilóták.

Megnézem
Összes kép (5)

A lányok most már Balatonfüreden készülnek a döntőre, ahová többek között Seres Attila koreográfus érkezik hozzájuk, mellette pedig Epres Panni, Iszak Eszti, Dukai Regi, valamint Zimány Linda is segíti majd a felkészülésüket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top