Sztárok

Shane Tusup úszóedzőként tér vissza, Katinka riválisával áll össze

Hosszú Katinka olasz ellenfelét készít majd fel és egy 15 éves magyar úszótehetséget.

Tegnap jelent meg egy interjú Hosszú Katinka exférjével és -edzőjével, Shane Tusuppal a 24.hu-n, amiben elmondja, hogy jelenleg golfjátékosi pályafutására és motivációs tréneri munkájára kíván fókuszálni.

A Blikk információi szerint azonban nem csak ennyi van, állítólag még ma bejelenti, hogy a jövőben átveszi Bujdosó Zsombor, egy 15 éves magyar úszótehetség felkészítésének irányítását, akinek korábban már az edzője volt. Állítólag Tusup arról is megállapodott Zsombor szüleivel, hogy a fiút Olaszországba viszi, ahol nemcsak vele, hanem Illaria Cusinatóval, a 2018-as Európa-bajnokság vegyesúszó döntőinek kétszeres ezüstérmesével, Hosszú Katinka ellenfelével is ő foglalkozik majd.

„A hírt csak megerősíteni tudom, Zsombor hamarosan elköszön tőlem – tájékoztatta Lőrinczi György edző az SzPress Hírszolgálatot –, de marad jelenlegi egyesülete, a DMTK (Dunaharaszti Munkás Testedző Kör) kötelékében, és mint vezetőedző továbbra is én leszek a szakmai munkájának irányítója.”

(Kiemelt kép: MTI/EPA/Dave Hunt)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top