Sztárok

Így romantikázott férjével Kollányi Zsuzsi – fotó

A kétgyermekes énekesnő végre kettesben lehetett kicsit a párjával.

Kollányi Zsuzsit romantikus randevúra vitte férje. A kettesben elköltött vacsorát még élő zene is feldobta, lenyűgözőbbé téve számukra az estét.

Romantikázunk végre! Latin élőzene és vacsi” – posztolta ki Insta-oldalára Kollányi Zsuzsi, aki tavaly augusztus végén ikreknek adott életet.

Az énekesnőnek egyébként a napokban jelent meg a legújabb dala, amelyhez egy parádés videoklipet is készített. „A Mátrix totálisan felnőtt tartalom. Mondanivalójában és képi világában egyaránt. Az olyan típusú érzelemről szól, amikor a partnered szervesen a másik feledet képezi, amikor megszűnnek az én-határok. Az ilyen szerelemnek mindig csak végletei vannak, a dal ezekről a határokról szól. Szenvedélyről, őrületről, reményről, hibákról… és arról, hogy színezi ki fekete-fehér mindennapjainkat egy ilyen hurrikán” – árulta el Kollányi Zsuzsi, akit elsősorban a Majka LIVE produkcióban ismert meg a közönség.

A tavalyi szülése óta kevesebbet láthattuk koncerteken, hiszen a színpad helyett a család került az első helyre. Kollányi Zsuzsi azonban a gyerekek mellett ismét egyre többet zenél, jelenleg szólódalaira fekteti a hangsúlyt.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top