Sztárok

Szakított 33 évvel fiatalabb barátnőjével MC Hawer

A mulatóssztár és kedvese, Fanni 11 hónapig voltak együtt.

Szakított MC Hawer és 33 évvel fiatalabb párja. A mulatóssztár, aki már nősülni készült a rajongóból barátnővé váló Fannival, a közösségi oldalán tudatta a szomorú hírt – szúrta ki a Blikk.

Mint posztjából kiderül, generációs problémák okozták a lángoló szerelemmel induló párkapcsolatuk végét. Az 53 éves mulatóssztár azonban megnyugtatta a rajongóit: nem esett vissza az alkoholizmusba.

„Hát ennyi. Szomorúan jelentem be, hogy 11 hónapnyi együtt élés után a mai naptól újra egyedülálló lettem, és az is maradok – írta. – Fannival lángoló szerelem volt, mindig mosolyogva fogok rá visszaemlékezni. Néhány hónapig boldoggá tette életemet. Szeretném leszögezni, hogy NEM harmadik fél miatt lett vége, hanem pusztán generációs meg nem értés miatt. Túl sok valóban a 33 év. Mi férfiak ebben a korban szeretnénk még elhinni, hogy lépést tudunk tartani, vagy esetleg egy gondtalan életszínvonallal kompenzálni idős korunkat. Bizonyos ideig sikerül is, de aztán feladjuk a harcot. Mert ebben a korban már nem akarunk vitázni, nehezebb kompromisszumot kötni, és vágyunk a nyugalomra, békességre. Csupán ennyi. Nem szeretném, ha Fannit esetleg bántások érnék emiatt. (…) Ja és nem haltam meg és nem estem vissza az alkoholizmusba sem. Üdv mindenkinek, egy újabb élet reményében.” írta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top