Elnézést kért a műsorvezető, aki balettórái miatt röhögte ki György herceget

nlc | 2019. Augusztus 24.
Lara Spencer alig bírta ki nevetés nélkül, mikor felkonferált egy György hercegről szóló hírt.

Egészen elképesztő jeleneteknek lehettek tanúi az ABC reggeli műsorának, a Good Morning Americának nézői a minap: az egyik műsorvezető, Lara Spencer ugyanis alig bírta visszatartani a nevetését, miközben egy György hercegről szóló hírt konferált fel. A szóban forgó hír egyébként arról szólt csupán, hogy a brit trónörökös unokája a szokásos első- és második osztályos feladatok mellett vallástörténetet és balettozást is tanult.

Spencer ezt nem tudta komoly arccal felolvasni, olyannyira nem, hogy amikor a hírben arról volt szó, hogy Vilmos herceg szerint fia, György nagyon élvezi a balettórákat, még azt is közbevetette: „Van egy hírünk számodra, Vilmos herceg: meglátjuk, meddig fog ez tartani.” A műsorvezető viselkedése nem nyerte el a nézők tetszését; sokan fel is háborodtak, aminek az internet különböző fórumain adtak hangot.

Egy nap elteltével végül Spencer is magába szállt, az Instagram-oldalán kért bocsánatot a viselkedése miatt. „Mélységesen sajnálom, amit mondtam csütörtökön hírolvasás közben” – írta, majd hozzátette, egyébként ő is balettozott gyerekkorában, és hisz benne, hogy mindenki azt próbál ki az életében, amit csak akar, mert mindenki mástól érzi magát teljesnek.

Exit mobile version