Sztárok

Apja állapotáról beszélt az agyvérzésen átesett Alain Delon lánya

Alain Delon hetekkel ezelőtt kapott agyvérzést, most a lánya beszélt az állapotáról.

Alain Delon hetekkel ezelőtt kapott agyvérzést, a hírt azonban csak néhány napja hozta nyilvánosságra a család. Elkerülve a pletykákat, a lánya, Anouchka a közösségi oldalán nyilatkozott édesapja állapotáról, akit jelenleg Svájcban kezelnek. A színész lánya most azokra a hírekre is reagált, amelyek bár nem bizonyultak igaznak, mégis tele van velük a sajtó. 

„Kedves mindenki, kedves közönség, szeretnélek megnyugtatni titeket. Apánk jobban van, sőt, sokkal jobban. Ne tévesszenek meg a sajtó által közvetített rossz hírek. Napjai pozitívak és nyugodtak. Mint kiderült, teljesen felépül, és nincs következménye az agyvérzésnek. Rendkívül megérintette a sok üzenet, amit a rajongóktól kapott. Meg fogja köszönni idővel, hiszen tudjátok, milyen.

Köszönet az úgynevezett »rokonoknak«, akik valótlanságot terjesztettek az állapotáról… Ami a sajtót illeti, köszönöm, hogy nem vettétek be ezt az egészet. Az egyetlen »rokon«, aki friss hírekkel szolgál, az a családja. Köszönjük, hogy tiszteletben tartjátok a gyógyulását, magánéletét és családját. És amint mondják, ha nincs hír, az jó hír.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top