Sztárok

Megnősült a megasztáros Fekete Dávid

Ráadásul az énekes apuka lesz hamarosan, így két örömhírt jelentett be egyszerre.

Fekete Dávid feleségül vette szerelmét, a 22 éves Reginát. Néhány hónap múlva pedig még nagyobb lesz az öröm: az ifjú feleség előző kapcsolatából született 5 éves kislánya, Leila, akit a friss házaspár közösen nevel, kistestvéreket is kap, Regina ugyanis ikreket vár. Így az autókereskedését igazgató, 32 éves énekes decemberre nagycsaládossá válik – írja a Blikk.

Egy ideje téma volt már közöttünk az esküvő, hiszen több mint négy éve vagyunk együtt, és így, hogy érkeznek a közös gyerekek, úgy döntöttünk, meg is tartjuk. Nem szerettünk volna azonban nagy lakodalmat, így augusztusban szűk körben kimondtuk az igent” – mesélte a Megasztár 4. egykori második helyezettje, aki korábban Cserpes Laura férje volt.

Elsősorban az autókereskedés tölti ki Fekete Dávid mindennapjait, ám a zenélés is fontos része az életének: egy Old Gold nevű, magyar és külföldi slágereket játszó retró együttessel járja az országot.

Kiemelt kép: fekete_david_singer / Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top