Sztárok

Szandi egyetlen éjszaka alatt hozta meg élete legfontosabb döntését

Édesapja három évig nem tudott megbocsátani lányának emiatt.

„Még 16 éves se voltam, amikor először megláttam Csabit, de már akkor éreztem, hogy valami összeköt minket” – mesélte Szandi a Borsnak, majd hozzátette, édesapja egyáltalán nem nézte jó szemmel a 16 évvel idősebb Csabával alakuló kapcsolatát. Elárulta, a kezdet-kezdetén még egy olasz sítúrára is úgy ment, hogy hazudott édesapjának, aki úgy tudta, a barátnőivel van.

Szandi végül nem bírta tovább a titkolózást, és nehéz döntést hozott. Mindössze egyetlen éjszaka alatt. „Felhívtam a Csabit, hogy mit gondolna arról, ha odaköltöznék hozzá. Tisztában voltunk vele, hogy ez egy komoly lépés, ezért visszakérdezett, hogy biztos vagyok-e a döntésemben.” Az énekesnő ezután szüleivel is közölte döntését, és elköltözött párjához.

Mint kiderült, Szandi édesapja három évig nem tudta megbocsátani lánya tettét. Végül azonban megenyhült, és elfogadta a kapcsolatukat. „Amikor az oltárhoz kísért, csak annyit mondott, örül, hogy nem neki lett igaza.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top