Sztárok

Király Viktor nem szeret sok emberrel együtt izzadni

Nem kér a wellnesshétvégékből Király Viktor, inkább új helyeket szeret felfedezni a menyasszonyával.

Óva intették Király Viktorékat, hogy Horvátországban nyaraljanak, de az énekes és párja nagyon jól érezték magukat Krk szigetén. „Mindenki azt mondta, hogy ne menjünk, zsúfolt, és csak délebbre igazán szép. Nekünk viszont most nem volt sem kedvünk, sem időnk tizenórákat utazni. Így Krk-szigete mellett döntöttünk, és nem bántuk meg. Olyan tengerparti szakaszokat találtunk, hogy leesett az állunk” – mondta az RTL Klubon látható Kalandozóban Király Viktor, aki igyekszik minél több időt szerelmével tölteni.

Király Viktor élvezte Krk szigetét (Fotó: RTL Klub)

Nemrég költöztünk Pest határába. Beszereztünk két biciklit, és amikor tehetjük, ezzel túrázunk Anitával. Csak kapkodjuk a fejünket, hogy mennyi szép hely van itthon, Pesttől csak egy karnyújtásnyira. Szeretem ezeket a nyugis programokat. Abba a korba léptem, hogy ezeket már jobban élvezem. A tömeget inkább csak a színpadon állva, előadóként szeretem” – vallotta be az énekes, aki éppen ezért nem kedveli a wellness-szállodákat sem.

Próbáltam megszeretni őket, de nagyon nem megy. Nem tudom élvezni azt a programot, amiben másik száz emberrel együtt izzadok a szaunában, majd »együtt« fürdünk. Utána pedig egymást nézzük vacsoránál. Ez nem nekem való. Jobban szeretem azt, ha a párommal beülünk az autóba, és elindulunk együtt felfedezni az országot-világot” – mondta Viktor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top