Sztárok

Drasztikus lépésre szánta rá magát L.L. Junior

Volt párját, Csillát hibáztatja a rapper a 3 éves kisfia haláláért, a nagyobbik fiát pedig elperelné az édesanyjától.

A gyászoló L.L. Junior a kisebbik gyermekének halála után magához vette a nagyobbik fiút, Lacikát, és nem is akarja már visszaadni az édesanyjának, Csillának – írja a Bors. A rapper még a tragédia napján elvitte elsőszülött fiát az összeomlott édesanyától, mondván, a gyermeket a nagymama majd nyugtatja, amíg Csilla sokkhatás alatt van, de nem sokkal később megüzente volt párjának, hogy nem fogja visszaadni Lacikát. A rapper szerint volt párja felelős a 3 éves Dávidka haláláért.

Mint a bulvárlap megtudta, L.L. Junior és Csilla még a héten bíróságra mennek, hogy rendeljenek el ideiglenes határozatot Lacika felügyeleti jogairól. „A büntetőjogi felelősségtől függ, hogy mi lesz a jövő ez után” – mondta el a zenész ügyvédje, aki szerint a bíróság dolga kideríteni, hogy részben vagy egészben az anya-e a felelős.

A gyászoló édesanya ügyvédje úgy tudja, L.L. Junior a továbbiakban kizárólag láthatást akar biztosítani Csillának, de ő kívánja felnevelni Lacikát.

Kiemelt kép: MTI Fotó: Soós Lajos 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top