Sárközi Ákos és felesége furcsa nászútra készül

Takó-Bencze Vivien | 2019. Szeptember 03.
Sárközi Ákost és feleségét, Évát először láthatjuk ilyen helyzetben.

Sárközi Ákos és Éva egy éve vannak együtt, idén nyáron pedig az esküvőre is sor került. A Konyhafőnök séfjének felesége elismert festőművész, de eddig nem szerepelt sokat a médiában. Ákos egyből mély vízbe dobta, hiszen, mint kiderült, ők is ott lesznek a Nyerő Páros 3. évadában – erről beszéltek nekünk. 

Sárközi Ákosnak eddig a szigorú oldalát láttuk, most a romantikus séfet is megismerhetjük. „Kíváncsi leszek arra, hogyan tudunk mi párként Évivel együtt dolgozni, mert annyira tökéletes minden, hogy ennél nem is lehetne tökéletesebb. Itt azért ki fognak zökkenteni minket a komfortzónánkból” – mesélte Ákos az nlc.-nek. 

Azt is elárulták, hogy mivel nemrég házasodtak össze, ez a forgatás a nászút. „Mindenki ilyen típusú nászútra vágyik. Bízunk benne, hogy sokáig el fogunk jutni, és minden feladatot megoldunk” – árulta el a séf. Éva azt is elárulta, mindenben megvan a bizalom közöttük, és olajozottan működik a kapcsolatuk gépezete. Kiderült, a legjobban a bogaras feladatoktól félnek, bár Ákos evett korábban rovarokat, azért ezt nem erőltetné…

Exit mobile version