Sztárok

Halálosan megfenyegették VV Zsuzsut

Nagyon nehéz helyzetbe került a VV9 győztese.

Sok gondot okoz VV Zsuzsunak egy ál-Facebook-oldal. Az első női ValóVilág-nyertes nevében ugyanis egy 24 ezer követővel rendelkező oldalt üzemeltetnek, pontosan ugyanannyi érdeklődővel, mint hivatalos profilján. Itt azonban lekezelő stílusban írnak a VV9-győztes nevében, gúnyolódnak rajta, emellett pedig rengeteg lopott és szerkesztett képet is felhasználnak – írja a Blikk.

 „Az a probléma, hogy már átment olyan mocskolódásokba, amit szerintem egy közszereplőnek sem kell eltűrnie” – nyilatkozta a 36 milliót nyerő VV Zsuzsu, aki először rendőrségre ment, ahonnan ügyvédhez irányították, végül magánnyomozónál kötött ki.

Az őt ócsároló oldal miatt ráadásul sok rosszakarót szerzett a VV-győztes, emiatt folyamatosan beszólnak neki. Volt, aki veréssel fenyegette, de akadt ennél rémisztőbb élménye is: „Ha felhívnak éjfélkor, és a halálomat kívánják, az nem egy kellemes dolog…” – vallotta be.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / RTL2 Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top