Sztárok

Détár Enikő: „Sosem voltam keménykezű anya”

A színésznő őszintén mesélt az anyaságról és arról, büszke rá, hogy baráti kapcsolata van a gyerekeivel.

„Az én gyerekeim gyorsan önállósodtak, s ugyan egy anya mindig félti őket, de engedni kell, hogy a saját útjukat járják” – nyilatkozta Détár Enikő a Blikknek az anyasággal kapcsolatban. Az 55 éves színésznő a lapnak elárulta, büszke rá, hogy baráti kapcsolatban van a gyerekeivel; Eszterrel és Zsigmonddal.

„Sosem voltam keménykezű édesanya, de hiszem, hogy a gyerekeket hagyni kell kamaszodni, hogy ne 30-40 évesen törjön elő belőlük a lázadó” – mondja, majd hozzáteszi, a vitákat illetően a beszélgetés erejében hisz: ha kell, inkább ötvenszer elmond valamit, mint hogy veszekedni kelljen.

Détár Enikő minderről legújabb szerepe, a szeptember 14-ére az Arénába meghirdetett Rómeó és Júlia Montague-néje kapcsán mesélt. Úgy véli, noha más világ volt akkor, mikor a mű született, az üzenete érvényes most is. „El kell fogadni, hogy a kamaszok, főleg, ha szerelmesek, sokkal nagyobb érzelmeket élnek meg, és ha nem értjük meg őket, végzetes döntéseket hozhatnak” – idézi a Blikk a színésznőt, aki úgy érzi, mindig nyitott volt arra, hogy a gyerekei elmondják, mint gondolnak róla.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top