Sztárok

Hódi Pamela pocakos fotóját imádják a rajongói

Cuki pocakos fotót osztott meg Hódi Pamela a közösségi oldalán – sejthető, hogy ezzel mit indított el.

Nemrégiben volt Hódi Pamela és Tóth Bence eljegyzése, a pár boldogságáról pedig nem csak a közösségi oldalakon számolnak be, nemrég például a Mokka vendégeként meséltek a szerelmükről. Kiderült, hogy mindketten az elejétől nagyon komolyan vették ezt a kapcsolatot, ezért, bár csak másfél éve vannak együtt, egyáltalán nem érzik korainak az eljegyzést. 

„Régóta tervezgettem, ahogy az lenni szokott, de az utolsó egy-két hétben gyorsultak fel az események” – mondta Bence, aki maga sem hitte, hogy ilyen nagyon izgul majd, pedig tudta Pamela válaszát, hiszen azt már megbeszélték, hogy jövőre tartanák az esküvőjüket. Annyi biztos, hogy nyáron, de konkrét időpont még nincsen.

Tóth Bence nemrég jegyezte el Hódi Pamelát

Az esküvővel együtt a családalapításról is meséltek már, Pamela és Bence az összeköltözésük óta „dolgoznak az ügyön”. 

 „Egy kisfiút nagyon szeretnénk majd, de ha nem kisfiú lesz, nyilván akkor sincsen semmi baj. De úgy azért egy kisfiúra törekednénk” – mondta Pamela nemrégiben, és így már érthető, hogy először miért gondolták a pocakos posztjáról, hogy így akarta bejelenteni az örömhírt. Valójában egy régi fotót osztott meg, viszont a kommentelőket is megnyugtatta: látják majd őt hamarosan kismamaként. 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top