Sztárok

Nagyon megbánta ezt Szinetár Dóra

Megrendítően vallott a színésznő-énekesnő.

Szinetár Dóra megbánta, hogy nyilvánosságra hozta a születése után a két éve világra jött Benjáminról, hogy enyhe fokozatban Down-szindrómás. A Budapesti Operettszínház színésznője az ATV Húzós című műsorában elárulta, ma már másképpen döntene – írja a Blikk.

Semmit nem bántam meg abból, ami az elmúlt 42 évben történt. Egyetlenegy dolog van, amit – nem azt mondom, hogy megbántam – néha sajnálok: hogy az élet úgy hozta, hogy az emberek orrára kötöttem, az én kisfiamnak milyen a genetikája. (…) Sejtettem, hogy az emberek ebben az országban hogyan viszonyulnak a bármilyen mássághoz, (…) nagyon sokan vannak, akik rettenetesen elutasítóak, szűklátókörűek” – mondta el Szinetár Dóra.

Véleménye szerint, ha ő nem állt volna ki a diagnózissal a nyilvánosság elé, az emberek rá sem jöttek volna, hogy a kisfia más. „Azért merném már megtenni, hogy nem kötöm az orrukra, mert látom, ahogy nő fel, hogy ha nem tudnák, róla nem is mondanának semmit” – vallotta be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top