Putyin keresztlánya sztriptíztáncolt az esküvőjén, kiakadtak az örömszülők

nlc | 2019. Szeptember 19.
Múlt héten ment férjhez Vlagyimir Putyin keresztlánya, Xenia Szobcsak, de a fogadáson történt botrány miatt máig a hírek között szerepel az esküvő. Nem meglepő, hiszen ritkán látunk menyasszonyt, aki a násznép előtt levetkőzik a férjének.

Mesésen indult az esküvő, ami éppen olyan pazar volt, ahogyan azt Vlagyimir Putyin keresztlányától elvárja a nép. Xenia Szobcsak  (vagy angolos átírat szerint Ksenia Sobchak) és Konstantin Bogomolov színházigazgató nagy napján volt minden, amit csak el lehet képzelni: hintó, szűzies templomi fogadalomtétel, és nem egy, hanem két csodás menyasszonyi ruha.

A színházigazgató, Konstantin Bogomolov és Putyin keresztlánya, Ksenia Sobchak a templomi esküvő után  (Fotó: Dmitry Bulanov/TASS/Sipa USA, Profimedia)

A menyasszony először egy közel kétmillió forint értékű ruhát húzott magára, a görög Christos Costarellos kézi készítésű csipkés kreációjához látványos fátylat és Max Mara cipőt választott. Estére viszont egy drágább ruhába bújt, Galoa Lahav modellje felül nyitott szabású, tüll és kézzel készített csipke díszítéssel. Bár a ruhákat jó ízléssel válogatta a menyasszony, és a templomi szertartás fotója még egy hagyományosan visszafogott esküvő hangulatát idézi, a pár nem tudott lemondani arról, hogy a kapcsolatukban oly fontos humor is szerepet kapjon. Ezért választották a sok babona szerint peches péntek 13-át, és a hangulat kedvéért szívecskével feldíszített halottaskocsin is utaztak egy kört a polgári szertartásra. A kocsi oldalára pedig azt írták: míg a halál el nem választ.

ksenia sobchak xenia szobcsak profimedia-0470714391

Konstantin Bogomolov és Putyin keresztlánya, Ksenia Sobchaképpen a Gribojedovszki Anyakönyvi Hivatalba igyekeznek Marriage Registration (Fotó: Dmitry Bulanov/TASS)

ksenia sobchak xenia szobcsak profimedia-0470717833

Szeptember 13-án tartották az esküvőt Moszkvában (Fotó:Dmitry Bulanov/TASS/Sipa USA, Profimedia)

ksenia sobchak xenia szobcsak GettyImages-1167840720

Ksenia Sobchak (Xenia Szobcsak) esti fogadására hintóval ment a pár (Fotó: GettyImages)

Az ajándékok között is rengeteg vicces volt, amelyet a menyasszony másnap meg is mutatott, köztük például egy születési bizonyítvány, amire állítása szerint még egyelőre nincs szükségük. Rengeteg híres és gazdag ember volt Putyin keresztlányának a esküvőjén, de ez talán akkor is sejthető, ha nem tesszük hozzá. Az esküvőt „színházi eklekticizmus” jellemezte Xeniáék terve szerint, és az biztos, hogy túlzásokból nem volt hiány, ahogy hagyományokból sem.

Ksenia Sobchak esküvői képeiből egy kis válogatás: 

Mégsem ezért beszélnek az esküvőről a legtöbbet. A külföldi sajtóban csak ritkán mutattak abból jeleneteket, ahogyan az ara belép a templomba, vagy arról, milyen volt a szertartás helyszíne. 

Ezek a videók jól mutatják, milyen grandiózus volt Putyin keresztlányának az esküvője: 

Sokkal inkább a balhéról beszélnek, és ezúttal a botrány szó nem is igazán írja le jól azt, ami történt. Xenia ugyanis egy tánccal kedveskedett az újdonsült férjének, ami a legtöbb filmben már biztosan 18-as karikával mehetne csak le. Amikor az apácaruháról tangára vetkőző ifjú feleség szexre hívogató mozgásba kezdett, akkor az örömszülőknél betelt a pohár és távoztak. A látványos kivonulás amúgy nem hatotta meg a férjet, Bogomolov másnap ugyanis annyit írt: reméli, mindenki megértette, hogy bármi történt, azt a szeretet vezérelte és megköszönte a vendégeknek, hogy velük ünnepeltek. 

A botrányos esküvői videó:

Amúgy nem ez az első botrány Putyin keresztlányával. Januárban egy üdülőben fekete szolgáknak nevezte a személyzetet, és az erről készült videó szintén bejárta a sajtót. 

 

Exit mobile version