nlc.hu
Sztárok

Putyinimádatért kirúgták a Fehér Lótusz színészét

Putyint éltette, kirúgták a Fehér Lótusz új évadából a szerb színészt

Az ukrán külügyminisztérium még január végén kérdezte meg nyilvánosan az HBO-tól, hogy rendben van-e, hogy egy Putyint támogató színész karrierjét segítik. Az HBO gyorsan reagált.

Hawaii és Szicília után ezúttal Thaiföldön forog a Fehér Lótusz című nagy sikerű sorozat új évada, és az utóbbi hetekben a szórakoztatóipari sajtó teli volt olyan hírekkel, hogy éppen kiket válogattak be a népes szereplőgárdába. Köztük volt a szerb színész, Milos Bikovics is, aki a thaiföldi szálloda kacér orosz jógaoktatójaként tűnt volna fel a sorozatban.

Milos Bikovics

Milos Bikovics a 2021-es Moszkvai Filmfesztiválon (fotó: Sefa Karacan/Anadolu Agency via Getty Images)

Csakhogy Bikovics nemcsak szerb, hanem orosz állampolgár is, aki több mint egy évtizede dolgozik Oroszországban, sőt Putyintól is kitüntetést kapott. Elmondása szerint azonosul a putyini értékekkel, úgy hiszi, a krímiek szabad akaratukból csatlakoztak Oroszországhoz az amúgy jogellenes népszavazáson – írja a 444.

Az ukrán külügyminisztérium az HBO-nak szóló üzenetében még egy videót is összevágott az oroszbarát mondataiból és a Putyint éltető beszédeiből, ezen látható, hogy egy alkalommal Putyinról őfelségeként beszél.

Úgy fest, az HBO ezek után vállalhatatlannak tartotta a Milos Bikoviccsal közös munkát, akit rövid úton raktak ki a sorozatból.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top