nlc.hu
Szabadidő

Elkezdtek pletykálni a Fehér Lótusz 3. évadának forgatási helyszínéről

Érkezik a Fehér Lótusz 3. évada, már az is sejthető, hol fogják forgatni

Nem sokat lehet tudni a folytatásról, de a helyszín már körvonalazódni látszik.

A Fehér Lótusz emberek millióit ültette le otthon a tévé elé, és a jó hír az, hogy érkezik a harmadik évada az HBO Max nagy sikerű sorozatának. A folytatásról egyelőre annyit lehet tudni, hogy  ismét egy egzotikus országban, Thaiföldön játszódik majd. 

Fehér Lótusz

A második évad Szicíliában játszódott (Fotó: Instagram)

Amennyiben így lesz, a sorozat jót tehet majd a hely népszerűségének, ez történt Szicíliával is, ahol a második évad játszódott. A kiwi.com kutatása szerint a sikersorozat megdobta az utazók számát a térségben.

A Fehér Lótusz showrunnere, Mike White korábban arról beszélt, hogy a folytatást Ázsiában képzeli el, ahol ezúttal a halál, a spiritualitás és a Kelet áll majd a középpontban.  A lapnak az is a tudomására jutott, hogy White aktívan kiveszi a részét a megfelelő helyszín kiválasztásában, ő is Thaiföldre utazott megtekinteni a lehetséges szállodákat. A folytatásról egyébként nem sokat tudni, az biztos, hogy ismét teljesen új szereplőgárda érkezik majd, írja a 24. hu a Variety nyomán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top