nlc.hu
Utazás

Ezekben a hotelekben forgathatják majd a Fehér Lótusz 3. évadát

Ezekben a hotelekben forgathatják majd a Fehér Lótusz 3. évadát

Azt pletykálják, hogy Thaiföldön forgatják a Fehér Lótusz harmadik évadát. Amennyiben a sorozat készítői ezúttal is egy Four Seasons hotelt választanak, akkor az alábbi luxuskomplexumok jöhetnek szóba.

Ahogy azt az nlc is megírta, folytatódik a nagy sikerű HBO Max sorozat, a Fehér Lótusz, sőt, már az is tudható, hogy nagy valószínűséggel Thaiföldön fognak szenvedni a következő széria gazdagjai. A Fehér Lótusz showrunnere, Mike White korábban arról beszélt, hogy a folytatást Ázsiában képzeli el, ahol ezúttal a halál, a spiritualitás és a Kelet áll majd a középpontban. Az is kiderült, hogy White aktívan kiveszi a részét a megfelelő helyszín kiválasztásában, ő is Thaiföldre utazott megtekinteni a lehetséges szállodákat. Ezek valószínűleg a Fous Seasons üdülőhelyei lesznek, hiszen mindkét évadot ennél a szállodaláncnál forgatták.

Four Seasons hotel Thaiföldön

Fotó: Instagram

Ha a harmadik évad a korábbi évadok nyomdokaiba lép, akkor összesen négy helyszín közül választhat Thaiföldön. Az Insider összeszedte ezeket, és a lap azt is megérdeklődte, mi lesz a pontos helyszín, de ezt az HBO nem erősítette meg a lapnak. A Four Seasons pedig elutasította az Insider megkeresését. De nézzük  a lehetséges opciókat.

1.) Kényelem Bangkokban

A luxusszállodában egy éjszaka 19 000 thai baht, azaz körülbelül 194 000 forint. A komplexum a Chao Phraya folyó mellett található Thaiföld fővárosában, Bangkokban. Összesen 299 vendégszobával, csodálatos medencével és egy Michelin-csillagos étteremmel rendelkezik.

Bangkok a világ egyik leglátogatottabb úti célja. Főleg a nyüzsgő éjszakai életéről, több ezer utcai ételstandjáról és étterméről, valamint több tucat történelmi templomáról ismert. 

2.) A rizsföldek szomszédságában

Itt egy szoba kicsit többe,  27 700 thai bahtba, azaz 284 000 forintba fáj. Az üdülőhely Chiang Mai, Észak-Thaiföld legnagyobb városának külterületén található. Rizsföldek és dzsungel veszi körül, az üdülőközpont építészetét pedig a hagyományos Lanna-dizájn ihlette. Az üdülőhelyen lehetőség van helikopter és privát medencék bérlésére. Ez Thaiföld vallási központja, de népszerű elefánt menhelyeiről és buja természeti szépségéről.

3.) Luxusbungalók a dzsungel mélyén

Ez a Four Seasons Tented Camp szálloda-komplexum több, különféle stílusú  luxusbungalóból áll, és Chiang Raiban található. Itt minimum két napra lehet megszállni, egy bungaló két éjszakára 95,500 baht, vagyis 940 000 forint. Dzsungel és hegyek veszik körül a minden kényelmet és igényt kiszolgáló, természetközeli szállodát.

A környék, Chiang Rai Thaiföld legészakibb tartománya. Az üdülőhely az úgynevezett Golden Triangle-ben (Arany háromszög, a szerk.) található, ahol Thaiföld határai Mianmarral és Laosszal találkoznak. A terület egykor arról volt ismert, hogy Ázsia ópium- és heroin kereskedelmének központja volt. Én ezt a helyszínt választanám a kissé cinikus és baljóslatú sorozat új évadához.

4.) Vízesés és érintetlen tengerpart

A Koh Samui-ban található Four Seasons árai is hasonlóan borsosan alakulnak, itt 39,100 thai bahtba, azaz körülbelül  400 000 forintba kerül egy egy hálószobás medencés villa. Az üdülőhely Koh Samui szigetén, Surat Thani tartományban található. Közvetlen tengerparti stranddal, medencével és a Sziámi-öbölre néző kilátással rendelkezik, és természetesen privát jachtokat is lehet bérelni. 

Koh Samui az érintetlen strandjairól, és a csodaszép vízeséseiről ismert. Itt található az Ang Thong Nemzeti Park is, amely lagúnákat és búvárhelyeket rejt.

Via: Insider

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top