nlc.hu
Sztárok

Pumped Gabo bulizni küldené Putyint

Pumped Gabo bulizni küldené Putyint

Egyre több celebritás nyilvánul meg az ukrán-orosz háború témájában. Most Pumped Gabo is csatlakozott közéjük, aki szerint megoldaná a problémát, ha Putyin inkább élvezné az életet, és szeretne, nem háborúzna.

Több híresség megnyilvánult már az orosz-ukrán háború ügyében. Pumped Gabo az Instagram oldalán nemrég egy ölelkező párról osztott meg egy fotót: egyikükön orosz, a másikon pedig egy ukrán zászló látható. A kép üzenete szerint a világnak a szeretetről kellene szólnia, valamint az alkotásról és teremtésről. A szöveg végére Gabo egy #prayforukraine hashtaget is tett.

A megnyilvánulással kapcsolatban az rtl.hu megkereste az influenszert, aki elmondta nekik, hogy ha találkozhatna vele, Putyinnak azt mondaná, hogy „Chill, bro”. A képet azért tette fel, mert szerinte ezek a szomszédok nem háborúznak, nem utálják egymást.

Pumped Gabo szelfizik

Pumped Gabo a tükör előtt (fotó: Pumped Gabo Instagram oldala)

Szerinte ebben a világban csak a szeretet, a békesség és a tisztelet működik. Vlagyimir Putyint legszívesebben elküldené bulizni, érezze jól magát, élvezze az életet és ne háborúzzon. Azt tanácsolná neki, hogy szeresse, és ne bántsa a másikat. Szerinte a világnak nem a gyűlöletről és félelemről, hanem a szeretetről és tiszteletről kell szólnia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top