nlc.hu
Sztárok

Tilla véleménye Putyinról

Tilla kemény véleményt fogalmazott meg Putyinnal kapcsolatban: szerinte mindenkit ellehetetlenít, aki nem ért vele egyet

A műsorvezető egy videóban mondta el, mit gondol a kialakult helyzetről.

Több mint egy hete háborúzik Ukrajna és Oroszország. A két béketárgyalás nem eredményezett fegyverszünetet, de annyit elért az ukrán kormány, hogy humanitárius útvonalakat hozhassanak létre, csökkentve ezzel a civil áldozatok számát. Mindenkinek megvan a véleménye a háborúról, az utóbbi napokban az ismert emberek többsége posztolt a konfliktusról. Tilla eddig hallgatott, most viszont ő is elmondta a véleményét.

A műsorvezető kutyasétáltatás közben döntött úgy, hogy videóra veszi a véleményét. Ahogy mondja, napok óta rosszul alszik, nem érzi jól magát, pedig őt nem is érinti közvetlenül a háború. Putyinról is beszélt. 

„Nem tudom elmondani azt a sok mindent, ami fojtogat, amitől borzalmasan rossz kedvem van, ami megbénít. (…) Putyin esetében egy olyan emberről, egy olyan államfőről beszélünk, aki szisztematikusan megöl, kinyír újságírókat évek óta, aki ellehetetleníti azoknak az életét, akik mást gondolnak, mint ő. Úgy képviseli Oroszországot, hogy az oroszokat nem kérdezi meg, vagy esélyt sem ad nekik arra, hogy eldöntsék, hogy ő képviselje-e az oroszokat” – mondta a videóban Till Attila, aki reméli, mihamarabb megoldást találnak a felek, hiszen szerinte is az a legfontosabb, hogy véget érjen a háború.

till attila tilla

Tilla véleménye Putyinról (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top