Sztárok

KERO ismét rendez, a fia a főszereplő

Az Átriumban mutatják be a Gyilkos balladát, amely egész Amerikát meghódította már. A bűnüggyel fűszerezett szerelmi négyszög történetét hazánkban Kerényi Miklós Gábor viszi színre.

Musicalpremierre készül Kero, aki ezúttal egy broadway-i szerzőpáros által jegyzett darabot rendez. A Gyilkos balladában egy szerelmi sokszög bontakozik ki, cseppet sem hétköznapi formában. Adott egy iszákos narrátor, aki a történetet elmeséli, számtalan helyszín és egy több évet felölelő szerelmi történet, amely gyilkosságba torkollik. Izgalmas fordulatokban, szerelemben, szenvedélyben nem lesz hiány. 

Ahogy zenében sem, hiszen a Gyilkos ballada minden történését élőzene kíséri, számtalan rockdal csendül fel. A Rómeo és Júlia sikere után Muri Enikőt, Kerényi Miklós Mátét és Veréb Tamást a Gyilkos balladában is láthatják a nézők, hozzájuk csatlakozik Simon Panna, akinek játékával teljessé válik a szerelmi-bűnügyi bonyodalom.

„Azért esett erre a darabra a választásunk, mert a magánélet súlyos problémáit feszegeti. Ez egy mindenkit megérintő történet, amelyben a szereplők sorsának alakulása életszerű párhuzamokat mutat mindennapjaink konfliktusaival. Bedarálják-e a szerelmet a hétköznapok? Lehetséges-e, hogy egy nő egyszerre két férfit szeressen? Egyáltalán, hogyan szül egy szerelmi négyszög gyilkossági vágyakat? Ilyen, és ehhez hasonló kérdéseket boncolgat majd a produkció” – nyilatkozta a rendező.

A Gyilkos ballada bemutatója december 13-án lesz az Átriumban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top