Sztárok

L.L. Junior nehéz döntés előtt áll

Térfigyelő kamera rögzítette a zenész fiával történt szörnyű balesetet.

Újabb részletek derülhetnek ki L.L. Junior kisfiának tragikus balesetéről. Mint ismert, az énekes fiát, Dávidkát augusztus 31-én gázolta halálra egy autó. A rendőrség mindent megtesz, hogy kiderüljön, mi történhetett, ki a felelős a hároméves kisfiú haláláért. 

L.L. Junior nehéz döntés előtt áll

A Bors értesülései szerint a balesetet térfigyelő kamera is rögzítette, a tragédiáról készült felvétel a nyomozati anyag egyik alappillére. Az énekes dönthet úgy, hogy a videót megtekinti, hiszen a sértetti jogokat ő gyakorolja a fia halálának ügyében. Arról egyelőre nincs hír, hogy L.L. Junior él-e ezzel a jogával.

A zenész ügyvédje, dr. Mester Csaba elmondta, a rendőrség kiemelt ügyként kezeli a kisfiú halálát. Azt is vizsgálják, hogy a kisfiúval egy sorban állók felelőssége felmerülhet-e. Az eddigi információk szerint – amiket korábban L.L. Junior ügyvédje közölt – Dávidka testvérével, Lacikával, anyukája, Hopp Csilla két barátnőjével és egyikük férjével tartott haza egy rendezvényről. A kisfiú kitépte magát a kísérője kezéből a zebránál, és féktávon belül egy arra haladó autó elé lépett. A lap úgy tudja, a képsorokon egyértelműen látszik minden részlet, így az is, ki fogta a kicsi fiú kezét. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top