Sztárok

A Sztárban Sztár leszek! versenyzője 15 kilót fogyott, hogy színpadképes legyen

Polly 15 kilótól szabadult meg, hogy a Sztárban Sztár leszek! színpadán minél jobban hasonlítson Judyra.

Véget ért a Sztárban Sztár leszek! válogatója, most pedig jön a középdöntő, ahova minden zsűritag 11 énekest juttatott tovább. Korábban láthatták a színpadon a nézők Pollyt, aki a Groovehouse egyik sikerdalát, a Hajnalt énekelte el. A versenyző 15 kilót fogyott azért, hogy minél jobban hasonlítson példaképére, Judyra. A zsűritagok nagyon szerették a dalt, tovább is jutott. 

Polly 15 kilót fogyott a műsor miatt (Fotó: Polly)

,,A fogyókúra hihetetlen erőt követelt, mert kiderült, hogy inzulin rezisztenciában szenvedek. Igazából minden héten más diétát csináltam. Mondhatni kifejlesztettem számomra a tökéletes megoldást. A cukrot és a fehér lisztet teljesen elfelejtettem. Változatosság volt a fő szempont. Léböjtöltem, tojás diétáztam és különféle étrendeket állítottam össze. Nem hiszek a megírt dolgokban. Én ismerem a testem, a szervezetem. Ami egyiknek működik, nekem nem biztos.  Emellett persze tornáztam amikor csak tudtam, hiszen hiába az étrend a mozgás elengedhetetlen. Bár én előtte is mozogtam sokat, de mivel nem tudtam a betegségről, így a fogyás sem indult meg” – mesélte az nlc.hu-nak Polly, aki azt elárulta, miért jelentkezett a versenybe.

,,Imádok másokat utánozni, a hangjukat és a megjelenésüket lemásolni, egy szóval feszegetni az előadóművészi határaimat is. Így azt éreztem ott a helyem a műsorban.”

Egy másik érdekesség, hogy éppen Polly szerelme, Makai Zoltán írta ezt a slágert több mint 20 évvel ezelőtt a Groovehouse-nak. Judy egyébként meghallgatta a dalt, amit a lány énekelt a versenyben és, nagyon ügyesnek, profinak találta a fiatal énekesnőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top